clock-wit15x15
Voor 22:00 besteld, morgen in huis
like-wit15x15
Beoordeeld met een 9,7 op Kiyoh
resize-wit15x15
Verschillende maten mogelijk
Logo van Sound Of Silence: muziekgolven en tekst.
Logo van Sound Of Silence: muziekgolven en tekst.

Bent u toe aan beter geluid?

De akoestiek in ruimtes met harde oppervlaktes heeft vaak een vervelende nagalm. Hiervan wordt men sneller moe, gaat de concentratie omlaag en wordt stress bevorderd. Het inrichten van een ruimte met meubilair verminderd de nagalm, echter is het meestal niet voldoende om de gewenste rust te creëren. Met onze akoestische oplossingen kan geluidshinder op een stijlvolle en eenvoudige manier worden verholpen.

Geschikt voor in elke ruimte met behoefte aan beter geluid.

Ons akoestisch schuim kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Het wordt gebruikt van slaapkamers tot aan callcenters. Vandaar bieden wij verschillende panelen aan zodat elke ruimte passend ingericht kan worden. Wanneer creëer jij beter geluid en een professionelere sfeer?

Geen lijm meer op de muur?

Onze producten zijn zelfklevend waardoor er geen muren meer beschadigd raken bij het bevestigen van geluidsisolatie. De zelfklevende panelen haal je er zo af en plak je er zo op, de installatie is nog nooit zo eenvoudig geweest. Ten slotte worden de panelen gecomprimeerd geleverd zodat je ze gemakkelijk in ontvangst neemt en zodat het niet te veel ruimte in beslag neemt voordat ze gebruikt worden.

Wij hanteren een zo eerlijk mogelijke prijs.

Wij vinden het belangrijk dat we zoveel mogelijk mensen kunnen voorzien van onze kwaliteit. Daarom hanteren wij standaard een
zo eerlijk mogelijke prijs. Om u tegemoet te komen hanteren wij volumekorting, wanneer je meer m² aanschaft wordt de prijs lager. 
Klinkt dit als muziek in de oren? Bekijk ons assortiment

Shopping cart
We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Sign in

No account yet?