clock-wit15x15
Voor 22:00 besteld, morgen in huis
like-wit15x15
Beoordeeld met een 9,7 op Trustpilot
resize-wit15x15
Verschillende maten mogelijk

Beter geluid

De akoestiek in ruimtes met harde oppervlaktes hebben vaak een vervelende nagalm. Hiervan wordt men sneller moe, gaat de concentratie omlaag en wordt stress bevorderd.
Het inrichten van een ruimte met meubilair verminderd dit maar is meestal niet voldoende om de gewenste rust te creëren. Met onze akoestische oplossingen kan geluidshinder op een stijlvolle en eenvoudige manier worden verholpen. 

Voor elke ruimte

Ons akoestisch schuim kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Het wordt gebruikt van slaapkamers tot aan callcenters.  Vandaar bieden wij verschillende panelen aan zodat elke ruimte passend ingericht kan worden.
Wanneer creëer jij beter geluid en een professionelere sfeer?

De prijzen

Wij vinden het belangrijk dat we zoveel mogelijk mensen kunnen voorzien van onze kwaliteit. Daarom hanteren wij standaard een
zo eerlijk mogelijke prijs. En wanneer je meer m² aanschaft wordt de prijs lager. Klinkt dit als muziek in de oren?
Bekijk ons assortiment

Het product

Het product is zelfklevend waardoor het installeren super eenvoudig is. Daarnaast heb je ook geen last meer van muurlijm. Met de producten wordt een handleiding meegeleverd en omdat onze producten gecomprimeerd verpakt zijn neemt u ze ook nog eens makkelijk in ontvangst!

Shopping cart
We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Sign in

No account yet?