clock-wit15x15
Voor 21:00 besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
like-wit15x15
Beoordeeld met een 9,7 op Trustpilot
resize-wit15x15
Verschillende maten mogelijk

Over ons

Sound of Silence vertegenwoordigd goede kwaliteit geluidsisolatie. Wij bieden absoluut de beste exemplaren aan die we kunnen vinden. 
Lorem ipsum is een opvultekst die drukkers, zetters, grafisch ontwerpers en dergelijken gebruiken om te kijken hoe een opmaak er grafisch uitziet. De eerste woorden van de tekst luiden doorgaans. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Opgericht op 27 maart 2021

Ons product

Wanneer je last hebt van een gehorige ruimte of de kwaliteit van het geluid in een ruimte wilt verbeteren, bent u bij ons aan het juiste adres! Wij verkopen namelijk onze panelen in verschillende afmetingen en met een uitgebreid assortiment. Daarnaast zijn onze panelen zelfklevend, wat een enorme voordelen heeft in vergelijking met de panelen die dat niet zijn. Want onze panelen zijn erg eenvoudig te installeren. U heeft geen kit of muurlijm meer nodig en de muur zal onbeschadigd blijven. Bespaar tijd en laat je klusmaterialen links liggen, want de sound of silence panelen plak je zo op de muur! 

Waarom zijn wij begonnen?

Wij zijn begonnen, omdat wij inzagen dat het te moeilijk was om geluidsisolatie met een goede prijs/kwaliteit verhouding te vinden. Daarnaast is bij een groot deel van de concurrentie het aanbod niet zelfklevend en anders maar in 1 a 2 kleuren beschikbaar. We zagen dus een soort van ‘gat in de markt’ en zijn begonnen met het aanbieden van geluidsisolatie. Sinds dien zijn er panelen met verschillende kleuren, afmetingen, patronen en top kwaliteit zodat je kamer ingericht wordt, hoe jij het wilt.

Als DJ zien wij dat een studio volgooien met kwalitatieve geluidsisolatie al snel veel te duur is. Dankzij Sound of Silence is daar verandering in gekomen. Om bijvoorbeeld DJ’s tegemoet te komen werken wij met volume korting en staan wij open voor speciale offertes!

Doelen

Sound of Silence is opgericht in maart 2021. We zijn begonnen met het verkopen via bol.com. Dit begon al vroeg goed te lopen en vanaf dat moment is het eigenlijk allemaal maar snel gegaan. We hebben ons product verbetert, veel klanten geholpen, het assortiment uitgebreid en de mannen van websitearchitecten ingeschakeld om een website voor ons te ontwikkelen. Sinds januari 2022 staat deze online en zijn we ook officieel onafhankelijk. De website geeft ons een boost en ons doel is om in deze koers door te blijven gaan. Klanten tevreden maken en experimenteren binnen de akoestiek is waar wij het voor doen!

Wat anderen over ons zeggen

Lees hieronder reviews over ons
Bram
Bram
"Even een tipje"
Read More
Ik heb even een tip voor jullie. Deze panelen zijn namelijk niet voor geluid wat buiten je kamer is. Het zorgt ervoor dat er minder echo is in je kamer. Koop dit dus niet als je het alleen wilt doen omdat je last heb van ander geluid in huis of van de straat.
Jamie Nahon
Jamie Nahon
"Uitstekend product"
Read More
Ik heb het product ongeveer een week geleden ontvangen, ik merk zoveel verschil bij het produceren het helpt mij enorm met produceren van muziek. Erg makkelijk te gebruiken en goed kwaliteit.
Dennis Jonkman
Dennis Jonkman
"Werkt perfect voor mijn kantoor!"
Read More
Deze isolatie geplaats in mijn kantoor om zo rustiger te werken. Had eigenlijk niet verwacht dat het zo goed zou werken. Ik hoor zeker de helft minder van de geluiden buiten. Echt een aanrader!
Ruben
Ruben
"Top product!"
Read More
Isoleert het geluid goed! Zeker een aanrader.
Previous
Next
Shopping cart
We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Sign in

No account yet?